1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Kontaktirajte nas: +381 (0)60 015 10 70

Kategorije

FacebookTwitterLinkedIn

Najpopularniji Proizvodi

White Moon - Zeleni čaj - Oriental Collection

868.32 RSD
Zeleni krupnolisnati mlečni oolong čaj. Osvežavajući ukus zelenog čaja dopunjen je posebnim zadimlje…
Komentari (0)

Read more ...

Poklon pakovanje Love story Volume 3

1 219.68 RSD
Pakovanje u obliku knjige sjajno je pakovanje za zeleni čaj sa aromom belog ruma, kokosa i ananasa.
Komentari (0)

Read more ...

Čoko Romantika

7 896.00 RSD
Unikatna ručno rađena kutija u decoupage tehnici sa pratećim detaljima..
Komentari (1)

Read more ...

Unikatna lutka

8 748.00 RSD
Unikatna ručno izrađena lutka. Lutke se mogu obući po zahtevu. Visoke su 70cm..Prenose se sa generac…
Komentari (0)

Read more ...

Koktel majstor

3 925.00 RSD
Set za koktele je idealan poklon za sve koji ih rado piju. Uz set se može priključiti i piće po izbo…
Komentari (0)

Read more ...

Kompas sa poklopcem

2 688.00 RSD
Kompas sa poklopcem, prečnika 6 cm je izuzetno lep poklon za sve avanturiste.
Komentari (0)

Read more ...

10 zanimljivosti o Noći veštica

Želimo da vam čestitamo Noć veštica :) Uživajte u današnjem danu a za vas smo spremili nekoliko zanimljivost vezanih za ovaj dan:

1.Noć Veštica, u Americi, je praznik koji se najviše slavi odmah posle Božića. Samo se za Božić više kupuje, odmah ide Halloween :) 2010. godine potrošeno je oko 5 milijardi dolara za ovaj praznik

2. Na engleskom reč ''veštica'' (witch) potiče od reči ''wicce'', što znači ''mudra žena''

3. Strah od veštica i čudovišta ima i svoj zvaničan naziv: Samphainophobia

halloween


4. Iako najčešće mačke povezujemo sa vim praznikom, rai ljubimci veštica su ustvari sove

5. Običaj koji od kuče do kuće upražnjavaju deca za ovaj praznik ''trick or treat'' postoji još od doba Kelta. Irska je zemlja za koju se veruje da je kolevka Halloween-a

Read more: 10 zanimljivosti o Noći veštica

Novogodišnji poklončići

poklončićJoš kao deca u novogodišnjoj noći čekali smo Deda Mraza da se spusti niz odžak i pod jelkicu nam stavi poklon. I taj poklon bio bi uvek ono što smo najviše želeli jer, Deda Mraz zna da smo bili dobri i zaslužili poklon.  Bez obzira da li verujemo u Deda Mraza ili ne, i dalje postoje sitne željice i nadanje da ćemo baš to što želimo naći ispod jelke prvog jutra u novoj godini.

Read more: Novogodišnji poklončići

Ešarpa-poklon od stila

esarpa4Često se desi da jedan mali modni detalj, poput broša ili ogrlice, može da upotpuni ili čak potpuno izmeni modnu kombinaciju. Ukoliko želimo da poklonimo jedan takav detalj, moramo biti obazrivi. Neophodno je poznavati modni stil osobe kojoj poklanjamo ali takođe moramo i znati da sami odaberemo ono što će biti dostojno takvog poklona.

Njeno veličanstvo-ešarpa! Mekana, topla i nežna stvarčica, a istovremeno i toliko moćna da običnu modnu kombinaciju pretvori u nešto sasvim novo i moderno, puno života. Ešarpe se mogu nositi na mnogo načina.

Svaki od tih načina govori nešto o onome ko je nosi. Ešarpe nisu vezane ni za jedno godišnje doba. Tako ih možemo videti oko vrata u zimskim, jesenjim i prolećnim danima ali ih takođe možemo videti i na plažama tokom leta.

Read more: Ešarpa-poklon od stila

Kafa i čokolada za poklon? Onda izaberite i pravu šolju !

Vekovima je kafa, tačnije ispijanje kafe, bilo povod za druženje i okupljanje. Oduvek je gotovo nemoguće odvojiti ta dva „događaja”. Međutim, prava čarolija nastajeu trenutku kada se spoje kafa i čokolada...Iako u kafi uživamo već vekovima, ona je relativno skoro dobila status kakav zaslužuje. Čitava armija ljudi širom sveta istražuje kvalitet kafe, njene vrste i njihove kombinacije, načine pripreme i konzumiranja, kao i uparivanje s drugim namirnicama. Koliko je razvijena nauka o ovom napitku govori i podatak da je do sada izdvojeno više od 500 različitih aroma kafe. Zbog toga je u kulinarskom svetu razvijena i jedna potpuno nova veština - spajanje kafe i hrane, slično kao što somelijeri biraju odgovarajuće vino uz određeno jelo. Rezultat obimnih teoretskih i praktičnih istraživanja je veoma dobar jer kafa se u stvari najbolje slaže sa - čokoladom!

Kafa za poklon

Savršen spoj

Da li ste se zapitali zašto u restoranima često obrok završimo baš kafom i kolačima, posebno onim čokoladnim? Kafa i čokolada imaju mnoge sličnosti, pa zbog toga predstavljaju savršen spoj. Zbog toga, dobitna kombinacija uz čarobni napitak je čokolada ili čokoladni kolači, ali nećete pogrešiti ni ako se odlučite za čiz kejk ili sladoled, koji donosi odličan temperaturni kontrast.

Read more: Kafa i čokolada za poklon? Onda izaberite i pravu šolju !